سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
 

 

 

کلام عشق

مفتی عربستان تظاهرات علیه فیلم موهن را حرام اعلام کرد
در حالی که جهان اسلام در اعتراض به پخش فیلم موهن و انتشار کاریکاتور توهین آمیز به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) بپا خواسته و اعتراضات به کشورهای اروپایی نیز کشیده شده است، شیخ عبدالعزیز بن عبدالله آل الشیخ، مفتی عربستان سعودی هرگونه تظاهرات و تجمع در محکومیت این توهین را حرام اعلام کرد.

مفتی


 وی که به عالم درباری در عربستان شهرت دارد بر حرمت تظاهرات و تجمع علیه توهین به رسول خدا (ص) فتوا داد و تصریح کرد که بهتر است نصیحت به این هتاکی پاسخ داده شود.
 آل الشیخ که فتواهای فراوانی علیه شیعیان صادر کرده است، افزود: تحریم و قطع رابطه هیچ جایگاهی در اسلام ندارد و مسلمانان باید از چنین اقدامی دست برداشته و با نصیحت و کلمه حق به پاسخگویی این توهین ها بپردازند.
 مفتی وابسته به خاندان آل سعود از تاسیس موزه سیره پیامبر اکرم(ص) نیز انتقاد کرد و اظهار داشت: تاسیس چنین موزه هایی سبب باز شدن درهای تبرک و غلو در جوامع اسلامی می شود.

 گفتنی است با وجود این که علمای سراسر جهان نسبت به هتک حرمت حضرت محمد مصطفی (ص) در غرب به شدت خشمگین شده اند، علمای وهابی عربستان سعودی هیچ اقدامی برای محکومیت این توهین انجام نداده و حتی اعتراض به پخش این فیلم را حرام می دانند.
 روزنامه الریاض این کشور نیز در مقاله ای به قلم سردبیر آن، فیلم موهن به رسول اعظم (ص) را تنها یک اثر هنری توصیف و اعتراضات صورت گرفته از سوی مسلمانان سراسر جهان را نادرست و مغایر آزادی بیان عنوان کرد
ای لعنت بر روحت ای پست فطرت 
ان شا الله بزودی خبر نابودی شما به گوش جهانیان خواهید رسیدکه به ذباله دان تاریخ پیوستید
خدا بحق رسول خوبیها ذلیلتون کنه






::: چهارشنبه 91/7/5 ::: ساعت 8:4 صبح :::   توسط علی عرب فیروزجائی 
نظرات شما: نظر